- ۲۴ دی ۱۴۰۳
- 3 نظر
- دانلود آهنگ جدید
فوری/ کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند بخوانند
علیرضا حسینی اعلام کرد که اجرای این مصوبه باعث واقعیتر شدن دستمزد کارگران در زمان بازنشستگی و جلوگیری از ضرر آنها خواهد شد.
این بخشنامه که مربوط به اسفندماه سال گذشته است، پس از صدور، دستورالعمل اجراییای را برای اعمال پایه سنواتی و مزایای حق تاهل در دستمزد مبنای کسر حق بیمه به تصویب رساند. مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی در این زمینه ادامه داد که بر اساس این دستورالعمل، مزد و مزایای مزبور از امسال باید به همراه سایر موارد مشمول کسر حق بیمه قرار گیرد.
علیرضا حسینی اظهار داشت که به دلیل مشکلات زیرساختی، اجرای این مصوبه به تأخیر افتاد، اما پس از پیگیریهای لازم، از ابتدای دیماه سال جاری این مصوبه لازمالاجرا شده است و کارفرمایان باید تا این زمان آمادگی کامل را برای اجرای آن پیدا کنند. او افزود که این اقدام به منظور جلوگیری از متضرر شدن کارگران و واقعیتر شدن دستمزد آنها در زمان بازنشستگی انجام شده است.
وی تصریح کرد: کارفرمایان موظف هستند تا دستمزد واقعی کارگران را مبنای پرداخت حق بیمه قرار دهند و در نتیجه، با اجرایی شدن این مصوبه، علاوه بر تأثیر آن بر محاسبه دستمزد در زمان بازنشستگی، مزایای خدمات کوتاهمدت سازمان تأمین اجتماعی مانند کمکهزینه بارداری، غرامت ایام بیماری، ازکارافتادگی و سایر موارد بلندمدت نیز به بیمهشدگان تعلق خواهد گرفت.
حسینی همچنین تاکید کرد که عدم اعمال این قانون توسط کارفرمایان تخلف از مقررات محسوب میشود و سیستم دریافت فهرست هوشمند به گونهای طراحی شده که کارفرمایان ملزم به پرداخت مزد و مزایای این بخشنامه هستند، بهطوری که ثبت اطلاعات بدون اعمال پایه سنوات و حق تاهل امکانپذیر نخواهد بود.
به گزارش سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری، مدیرعامل این سازمان در جلسهای با اعضای هیئت مدیره کانون عالی صنفی کارفرمایی ایران بر اهمیت رویکرد سه جانبهگرایی در حل مسائل کارگری و کارفرمایی تأکید کرد و گفت که هدف ما در این سازمان، پیشبرد اهداف با همکاری و تعامل با شرکای اجتماعی است. وی همچنین بر اهمیت تحول دیجیتال در سازمان تأمین اجتماعی و ارائه خدمات بهصورت هوشمند و بدون مداخلات غیرضروری تأکید کرد و از نیاز به ایجاد پایگاههای داده برای تبادل اطلاعات با نهادهای مختلف سخن گفت.
مدیرعامل تأمین اجتماعی همچنین از پروژه پزشک خانواده و نظارت ارجاع بهعنوان یکی از پروژههای تحول دیجیتال نام برد و افزود که این طرح برای ایجاد پرونده جامع سلامت و رسیدگی به اسناد پزشکی بهصورت آنلاین به کار خواهد آمد.
حمیدرضا سیفی، نائب رئیس کانون عالی کارفرمایی کشور نیز در این نشست با طرح پیشنهادات و مطالبات خود، بر لزوم وجود یک برنامه استراتژیک و پویا در تأمین اجتماعی تأکید کرد. او افزود که فرایندهای مختلف در سازمان تأمین اجتماعی باید به دقت کنترل و اندازهگیری شود و برای هر کدام از این فرایندها باید برنامهریزی دقیق صورت گیرد. سیفی همچنین خاطرنشان کرد که بخش خصوصی باید در کنار تأمین اجتماعی حضور فعال داشته باشد تا از ضربه خوردن این سازمان جلوگیری کرده و به ارتقای عملکرد آن کمک کند.
منبع:اقتصاد 100
لطفا نظر خود را بنویسید
باید حقوق کارگر بازنشسته با بیمه اختیاری که محرومتر از کارگر هستن یکی باشد حتی 30 درصد دریافت کنند وبازنشستکی برابری داشته باشن بیشتر اونا به سن پیری رسیده اند وکار بعد ورشکستگی شرکتهایی که کار می کردند دیگر کاری نتوانسته اند پیدا کنند این گناه یک کارگر نیست این گناه دولتها است که نتوانسته از این شرکتها حمایت مالی کنند وما بعنوان بدبختها این موضوع بیمه پرداز خویشتن فرما با نرخ 26 درصد شده ایم وحقوق باز نشستگی ما هم ناچیز است که از انصاف وعدالت دور است که این گروه بیمه پرداز را کسی مورد نگاه وبازبینی قرار دهد که اکثرا هم افراد بی سواد وکم سواد هستند واز عاقبت این نوع بیمه پردازی بیخبرند التماس دعا
والله نه خدا خوشش میاد نه بنده خدا بنده ۱۸ ماه خدمت کردم در سخت ترین جای فیزیکی کشور از لحاظ آب هوا به هزاران سختی و بدبختی و خدا میدونه وجبی از خاک کشورم خیانت نکردم و نخواهم کرد العان چن سالی هست استخدام آموزش و پروش شدم میگن باید پول آن دو سال رو خودت باید پرداخت کنی آخه این چه عدالتی من دو سال اوج جوانیم رو که میتونستم بهترین کار رو پیدا کنم رفتم خدمت العان بامزهی ۱۰ تومن از کجا بیارم بیمه دو سال بخرم...متاسفم متاسفم واقعا برای قوانین کشورم ای خدا به ما رحمی کن
شمادلتون بحال کارگر نمیسوزه