عصر موزیک » کارگران و کارفرمایان درباره دستمزد ۱۴۰۴ رسما توافق کردند
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
  • 4 نظر
  • دانلود آهنگ جدید

کارگران و کارفرمایان درباره دستمزد ۱۴۰۴ رسما توافق کردند

در سومین نشست هم‌اندیشی نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار که دوشنبه ۱۳ اسفند در کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور برگزار شد، توافق‌هایی کلیدی درباره افزایش مزد سال ۱۴۰۴ شکل گرفت؛ از تأکید بر تقویت پایه حقوق تا توجه به سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی، این نشست نویدبخش گام‌هایی برای بهبود معیشت کارگران و بازنشستگان است.

در پی برگزاری اولین و دومین نشست هم اندیشی نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار درباره تعیین دستمزد سال ۱۴۰۴ که در کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران و کانون بازنشستگان خراسان رضوی انجام شد، دوشنبه ۱۳ اسفند ماه سومین دوره این نشست‌ها در کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور برگزار شد.

در این نشست نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار بر ۲ موضوع توافق کردند که شامل موارد زیر است:

۱- افزایش مزد روی پایه حقوق لحاظ شود.

۲- افزایش مزد همه سطوح یکسان و یا نزدیک به افزایش حداقل دستمزد در جهت تقویت انگیزه نیروی ماهر انجام گیرد.

علی اصغر بیات دبیر کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور با خیر مقدم به روسا و نمایندگان کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان جلسه را آغاز کرد.

در ادامه محمد اسدی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور با بیان این که بیشتر بازنشستگان ما حقوق ۷ و ۸ میلیون تومانی دریافت می‌کنند و از آن جایی که سبد معیشت در شورای عالی کار بیش از ۲۳ میلیون تومان تعیین شده است، گفت: از اعضای شورای عالی کار درخواست دارم به سبد معیشت و اظهارات رئیس جمهور درباره حقوق‌ها توجه کنند تا قدرت خرید بازنشستگان تامین اجتماعی کاهش نیابد.

اولیا علی بیگی رئیس کانون عالی شور‌های اسلامی کار کشور، سمیه گلپور رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، سید محمد یار احمدیان رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگری و علی اصغر آهنی‌ها نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار نیز دراین نشست به بیان نقطه نظرات خود درباره تعیین مزد سال ۱۴۰۴ پرداختند.

همچنین آقایان آیت اسدی، احمد رضا معینی، اسعد صالحی و محمد رضا تاجیک نمایندگان کارگران در شورای عالی کار و مجید آهنگریان و داود جوانی نمایندگان کارفرمایان در شورای عالی کار نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

در این نشست افراد زیر نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند:

  • پرویز احمدی پنجکی عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور
  • علی دهقان کیا رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران
  • علی اکبر عیوضی دبیر کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی استان تهران
  • ناصر برهانی عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران
  • حسن صادقی عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران
  • علا مینایی مشاور حقوقی کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور
  • غلامرضا عباسی مشاور عالی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران
  • مسعود نیازی مشاور حقوقی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران
  • رحیم عابدی نایب رئیس دوم کانون عالی کارفرمایی ایران
  • محمد هادی قنوات نماینده کارفرمایان درکمیته مزد شورای عالی کار
  • محسن باقری نماینده کارگران در کمیته مزد شورای عالی کار

در این نشست آقای اصلانی عضو هیات مدیره کانون عالی شورا‌های اسلامی کار و حمید نخستین مشاورکانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی و آقای افشار پور از بسیج کارگری کشور نیز حضور داشتند.

وزیر کار هوای کارگران را داشته باشد

علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در صحن علنی امروز (چهارشنبه ۱۵ اسفندماه) مجلس با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران برنده و بازنده نداریم، گفت: وفاق را نباید برهم زد ما همه در یک کشتی نشسته‌ایم و اگر قرار باشد عملکرد هر یک از مسئولان از ابتدای انقلاب تاکنون بررسی شود، باید در محضر قوانین نظارتی کشور و درگاه ایزد منان پاسخگو باشند. حرف زدن آسان است، اما عمل کردن در شرایط سخت نیازمند همدلی و همراهی است.

وی از رئیس‌جمهور و دولت محترم تشکر کرد و افزود: کار دولت در شرایط کنونی بسیار سخت است. رهبر معظم انقلاب نیز بر لزوم حمایت از دولت تأکید کرده‌اند. ما باید به دولت کمک کنیم، هرچند نظارت بر عملکرد آن نیز ضروری است. اما نباید به بهانه‌های سیاسی، مجلس را به دو بخش تقسیم کنیم. شأن مجلس شورای اسلامی این نیست و باید جلوی چنین فضایی را گرفت.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مدیریت مبتنی بر عقلانیت انقلابی، گفت: جناب آقای قالیباف و سایر همکاران محترم، وظیفه ما مدیریت مبتنی بر عقلانیت انقلابی است. اگر به موضوع واردات کالاها و اقلام مختلف با حجم یک و نیم میلیارد دلاری نگاه کنیم، می‌بینیم که پشت صحنه این موضوعات، افراد و گروه‌هایی هستند که باید پاسخگو باشند. ما نیز می‌توانیم از این تریبون حرف بزنیم، اما خواهش می‌کنم برخی به بهانه‌های مختلف به سنگرهای اصلی نظام، از جمله دولت، مجلس و قوه قضاییه، لطمه نزنند. این سه قوه در حال کار و اعتمادسازی هستند و در متن جامعه با مردم مدارا می‌کنند.

بابایی کارنامی با اشاره به تصمیم‌گیری‌های اخیر شورای عالی کار، گفت: وزیر کار باید هوای کارگران را داشته باشد. نرخ تورم و ارتباط آن با سبد معیشت کارگران که حدود ۲۴ میلیون تومان است، باید بر اساس قوانین مورد توجه قرار گیرد. همچنین، مشکلات حوزه سلامت و گرانی دارو از دغدغه‌های جدی مردم است. در شهر ما، بیمارستانی وجود دارد که حتی یک میلیارد تومان برای اداره ۴۳۰ تخت خود ندارد. آقای وزیر بهداشت، شما کجایید؟ باید نظارت کنید و به داد مردم در حوزه سلامت برسید.

وی در ادامه با تبریک روز جهانی زن به تمام زنان ایران، گفت: زنان ایران زمین در طول تاریخ، پا به پای مردان در اداره کشور ایستاده‌اند و نقش آنان در میراث گرانبهای انقلاب اسلامی غیرقابل انکار است. باید به نقش زنان در کرسی‌های مدیریتی اهمیت ویژه‌ای داده شود و از توانمندی‌های آنان در عرصه‌های مختلف استفاده کنیم.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی در استان مازندران، گفت: واحدهای تولیدی مانند کاغذ مازندران، نکاجوب و فریم، با مشکلات جدی مواجه هستند. از وزیر محترم جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه درخواست می‌کنم تا به این واحدها کمک کنند تا کارگران بتوانند به سفره‌های خود رسیدگی کنند. مشکلات کسری انرژی و ناترازی در حوزه‌های مختلف نیز باید به سرعت حل شود.

بابایی کارنامی در پایان تأکید کرد: ما باید مشکلات دولت را حل کنیم و از آن حمایت کنیم. این تنها راه پیشرفت و توسعه کشور در شرایط کنونی است.

منبع: ایلنا



لطفا نظر خود را بنویسید

نظر با ارزش شما پس از تایید مدیر نمایش داده می شود.
  • پاسخ مهدی

    سلام اگر به داشته‌ای خود بها دادیم می توانیم به جایی برسیم داشته‌ای ما هم سرمایه است هم نیروی کار نمی شود سرمایه رشت کند ولی کارگر در جا بزند همان طور که رشت بی رویه سرمایه فساد زا است راکت ماندن حقوق کارگر هم ضربه به اقتصاد است چون گردش پول را در مملکت مختل می کند گردش پول به نفع دولت‌ها است وباید چرخ همه بچرخد

  • پاسخ علی

    عرض ادب و احترام، توی 20 سال تجربه کاریم فقط میتونم همه این دغدغه های قشر کارگر رو توی یه جمله خلاصه کنم... اگه همیشه کارفرما ها اصرار داشتند که حقوق رو درصد کمی افزایش بدهند برای خریدملک بیشتر ماشین بهتر سفرهای خارجه خانواده شون ولی وقتی تلاش میکنه که درصدی به حقوقش بیشتر بشه برای عقب نیفتادن اجاره خونش شرمنده نشدن جلوی زن و بچه هاش..... این تازه جای خوب داستان هست بعداز چند ین سال که کارکرد اون مجموعه عذرش بخواد هر مجموعه‌ای برا نمیگن سابقه کار داری میگن سن بالا هست ما محدوده سنی 35 سال داریم جالب اینجاست پس اندازی هم نداره با تنی که هر سال فرسوده تر برعکس همون شرکتی که براش تلاش کردی و ارزشش هزار برابر دو خط موازی....

  • پاسخ مهرداد

    اولا همیشه افزایش حقوق روی پایه اعمال میشد، در ثانی تمام تلاشها برای ارتقای حقوق سایر سطوحه که همیشه همین بوده، پایه حقوق حداقلی کفاف زندگی یک نفرو نمیده، سال ۱۴۰۳ حقوق مصوب ۷،۱۶۶،۰۰۰ تومن بود، با این پول یک واحد آپارتمان ۷۰ متری هم اجاره نمیدن. برای بازنشستگان نیز برنانه ضریبو جمع کنید چون‌ باعث شکاف طبقاتی شدید است.

  • پاسخ ابوالفضل

    همیشه همه چی به نفع کارفرما بوده چون دولت صاحبکار هست