عصر موزیک » ارزان‌ترین شاسی‌بلندهای بازار؛ شش خودرو پیشنهادی با بودجه زیر یک میلیارد
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۴
  • يک نظر
  • دانلود آهنگ جدید

ارزان‌ترین شاسی‌بلندهای بازار؛ شش خودرو پیشنهادی با بودجه زیر یک میلیارد

در این گزارش لیست قیمت شاسی بلندهای اتومات ارزان را بخوانید.

تریبون اقتصاد_براساس قیمت بازار خودرو های چینی کارکرده، ام وی ام X۲۲ اتوماتیک اسپرت اکسلنت مدل ۱۳۹۷ بدون رنگ با ۱۵۱ هزار کیلومتر کارکرد حوالی ۷۶۰ میلیون تومان قیمت دارد ولیفان X۵۰ اتوماتیک مدل ۱۳۹۶ بدون رنگ با ۱۰۰ هزار کیلومتر کارکرد به قیمت ۵۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

به گزارش اقتصادآنلاین، همچنین ام وی ام X۳۳ S گیربکس CVT مدل ۱۳۹۹با یک لکه رنگ و ۴۵ هزار کیلومتر کارکرد با قیمتی نزدیک به ۱ میلیارد تومان آگهی شده است. اما در میان آگهی شاسی بلندهای اتومات ارزان کارکرده، چانگان CS ۳۵ (مونتاژ) اتوماتیک مدل ۱۳۹۵ کاپوت رنگ با ۲۳۰ هزار کیلومتر کارکرد به چشم میخورد که به قیمت ۹۱۰ میلیون تومان آگهی شده است. جهت استعلام قیمت شاسی بلندهای اتومات ارزان کارکرده در فروردین ۱۴۰۴ جدول زیر را بخوانید.

قیمت شاسی بلندهای اتومات ارزان کارکرده – فروردین ۱۴۰۴

برندمدل (سال)رنگ/وضعیت بدنهکارکرد(کیلومتر)قیمت(تومان)
ام وی ام X۲۲ اتوماتیک اسپرت اکسلنت۱۳۹۷قرمز/بدون رنگ۱۵۱,۰۰۰۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰
لیفان X۵۰ اتوماتیک۱۳۹۶مشکی/بدون رنگ۱۰۰,۰۰۰۵۴۰,۰۰۰,۰۰۰
ام وی ام X۳۳ اتوماتیک۱۳۹۴مشکی/چند لکه رنگ۲۲۰,۰۰۰۶۷۰,۰۰۰,۰۰۰
ام وی ام X۳۳ S گیربکس CVT۱۳۹۹سفید/یک لکه رنگ۴۵,۰۰۰۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
چانگان CS ۳۵ (مونتاژ) اتوماتیک۱۳۹۵نوک مدادی/کاپوت رنگ۲۳۰,۰۰۰۹۱۰,۰۰۰,۰۰۰
لیفان X۶۰ اتوماتیک۱۳۹۷نقره ای/بدون رنگ۱۶۰,۰۰۰۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰

مقایسه فنی لیفان X۶۰ با ام وی ام X۳۳s

لیفان X۶۰ از یک موتور چهار سیلندر با حجم دقیق ۱۷۹۴ سی‌سی استفاده می‌کند که صرفا برای این خودرو طراحی نشده و در ابتدا روی مدل ۶۲۰ نصب شده بوده است. چنین موضوعی در کنار وزن ۱۳۵۰ کیلوگرمی این خودرو و عملکرد نسبتا کند گیربس CVT این خودرو در شروع حرکت، باعث ضعف‌هایی در شتاب‌گیری ایکس ۶۰ شده است.

این خودرو برای اولین‌بار با گیربکس ۵‌ سرعته دستی به بازار عرضه شد؛ هرچند که بعدها کرمان‌موتور، گیربکس اتوماتیک CVT را هم به لیست امکانات این خودرو اضافه کرد. یکی دیگر از ضعف‌های فنی X۶۰ عدم‌هماهنگی موتور و گیربکس است که باعث شده عملکرد چندان سریعی را در این خودرو مشاهده نکنیم؛ البته نمونه مجهز به گیربکس دستی از لحاظ چالاکی در وضعیت بهتری نسبت به نمونه اتوماتیک قرار دارد. مصرف سوخت ترکیبی نمونه اتوماتیک لیفان X۶۰ نیز در حدود ۹ لیتر است.

اما در سمت دیگر، ام وی ام X۳۳s با یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر و حجم ۱۹۷۱ سی سی قرار دارد که توانایی تولید نیرویی معادل ۱۳۹ اسب‌بخار و گشتاور ۱۸۲ نیوتون متر را دارد. وزن زیاد خودرو و جعبه دنده CVT آن باعث شده است تا شاهد شتاب اولیه مهیجی از ایکس ۳۳ اس نباشیم، اما در مجموع حجم و خروجی بیشتر پیشرانه ایکس ۳۳S باعث شده تا این کراس‌اوور چینی کمی از رقیب خود چابک‌تر باشد. البته در سربالایی‌ها، حالت اتوماتیک گیربکس از پس تحمل وزن خودرو بر نمی‌آید و برای کشش باید دست به دامن حالت دستی دنده شد!



لطفا نظر خود را بنویسید

نظر با ارزش شما پس از تایید مدیر نمایش داده می شود.
  • پاسخ رامین صفایی

    تولیدات چین که بدون برو و برگرد همگی آشغال هستند .

امارفا - آمارگیر رایگان سایت