عصر موزیک » اقدام ایران و چین به ضرر آمریکا تمام شد
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۴
  • 14 نظر
  • دانلود آهنگ جدید

اقدام ایران و چین به ضرر آمریکا تمام شد

واردات نفت خام چین به‌دلیل افزایش خرید از ایران به بالاترین حد از اوت ۲۰۲۳ میلادی رسید.

داده‌های گمرکنشان داد واردات نفت خام چین در ماه مارس ۲۰۲۵ نسبت به دو ماه پیش به‌شدت افزایش یافته و نسبت به دوره مشابه پارسال حدود ۵ درصد افزایش یافته، افزایش خرید از ایران و افزایش دوباره تحویل نفت روسیه سبب این افزایش بوده است.

بر اساس اطلاعات گمرک که به دست رویترز رسیده است، واردات نفت چین در ماه مارس به مجموع ۵۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تن معادل ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین حد از اوت ۲۰۲۳ به‌شمار می‌آید، این مقدار در مقایسه با رقم روزانه ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه در مارس ۲۰۲۴ و ۱۰ میلیون و ۳۸۰ هزار بشکه در ژانویه تا فوریه امسال افزایش نشان می‌دهد.

افزایش خرید نفت چین از ایران که حدود ۱۳ درصد از کل خرید نفت خام چین را تشکیل می‌دهد، در ماه مارس افزایش یافت، زیرا پالایشگاه‌ها و بازرگانان مستقل در انتظار تشدید تحریم‌های نفتی علیه تهران از سوی واشینگتن و کاهش عرضه احتمالی، به‌دنبال ذخیره‌سازی نفت رفتند.

اما لی، تحلیلگر شرکت تحلیل نفتکش ورتکسا گفت: واردات نفت خام چین از مسیر دریا به روزانه ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه رسیده که بالاترین مقدار از اکتبر ۲۰۲۳ است که بیشتر از ورود محموله‌های نفت خام ایران به منطقه شاندونگ ناشی می‌شود.

درمجموع با وجود تشدید تحریم‌های واشینگتن علیه صادرات نفت مسکو در ژانویه ۲۰۲۵، تحویل نفت روسیه دوباره افزایش یافت، زیرا نفتکش‌های غیرتحریمی با بهره‌گیری از افزایش نرخ‌های حمل‌ونقل به ناوگان انتقال محموله‌های نفتی روسیه ملحق شدند.

پالایشگاه‌های دولتی چین که از ماه مارس خرید دریایی نفت روسیه را محدود کرده‌اند، واردات نفت جایگزین از خاورمیانه، غرب آفریقا و آمریکای جنوبی را برای جبران این اقدام افزایش داده‌اند.

داده‌ها نشان می‌دهد که در سه ماه نخست امسال، میانگین واردات نفت خام چین به مجموع  ۱۳۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تن یا ۱۰ میلیون و ۹۷۰ هزار بشکه رسیده است که در مقایسه با سال گذشته میلادی ۱.۵ درصد افت نشان می‌دهد.

داده‌های گمرک همچنین نشان داد صادرات فرآوردههای نفتی چین در ماه مارس، شامل گازوئیل، بنزین، سوخت هوایی و سوخت دریایی، به ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار تن رسید که نسبت به رقم ۶ میلیون و ۲۰ هزار تن در مارس ۲۰۲۴ کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، صادرات فرآورده‌های نفتی چین در سه ماه نخست امسال به ۱۲ میلیون و ۴۶۰ هزار تن رسید که نسبت به دوره مشابه پارسال ۱۶ درصد افت داشته است.

چین مقدار کمتری از سهمیه‌های صادراتی تازه را در مقایسه با سال گذشته میلادی منتشر کرد، اما انتشار زودتر از حد معمول بر حاشیه‌های سود پالایشگاهی آسیا تأثیر گذاشت.

واردات گاز طبیعی با خط لوله و در عین حال محموله‌های گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی)، در ماه گذشته میلادی با ۱۵ درصد افت نسبت به مدت مشابه پارسال به ۹ میلیون و ۱۶۰ هزار تن رسید و میانگین واردات در سه‌ ماه نخست به ۲۹ میلیون و ۴۲۰ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۴، ۱۰ درصد افت نشان می‌دهد.

تقاضا برای عرضه تک‌محموله ال‌ان‌جی چین به‌دلیل هزینه واردات بالا و عرضه داخلی فراوان پایین بود.

شرکت‌ها همچنین به‌دلیل تعرفه‌های تنبیهی پکن در بحبوحه جنگ تجاری آمریکا و چین از حمل‌ونقل ال‌ان‌جی ایالات متحده خودداری کرده‌اند.

منبع: ایلنا



لطفا نظر خود را بنویسید

نظر با ارزش شما پس از تایید مدیر نمایش داده می شود.
  • پاسخ Faryad

    جالبه کار متحد واقعی

  • پاسخ ابراهیم

    اتحاد چین ایران روسیه در آسیا امنیت بزرگی است. که آینده بهتری برای آنها خواهد بود انشاالله

  • پاسخ شهرام

    بجای پول نفت هم یکسری محصول بی کیفیت چینی وارد می کنند که تولید داخلی را هم تحت تاثیر قرار می دهد واشتغال داخل را نابود می کند

  • پاسخ علی مردان پاپی

    مردم بارز جهان.ن ب جنگ ن ب بمب هسته ای، ن ب پسر کوچولو و مرد تپل ،ن ب داشتن اسلحه جهانی عاری از صلح درست کنیم.این مسلم او یهود نداشته باشه،اونا که بچه های مزدم را میکشند نباشن ،ما بذفکر شادی و مسرت و حل و فصل کره زمین باشیم و از کرات دیگر پرس و جو کنیم که جهان چگونه است؟ملت شریف این پیام ی معلم بازنشسته است.

  • پاسخ علی مردان پاپی

    مردم بارز جهان.ن ب جنگ ن ب بمب هسته ای، ن ب پسر کوچولو و مرد تپل ،ن ب داشتن اسلحه جهانی عاری از صلح درست کنیم.این مسلم او یهود نداشته باشه،اونا که بچه های مزدم را میکشند نباشن ،ما ب شادی و مسرت و حل و فصل کره زمین باشیم و از کرات دیگر پرس و جو کنیم که جهان چگونه است؟ملت شریف این پیام ی معلم بازنشسته است.

  • پاسخ مصطفی

    چین وقتی یک چیزی رو می‌خره با عتقاد کامل اونو تبدیل می‌کنه به چی خب معلومه آورده ارزش افزوده یعنی این چیزی که دارین رو آورده ای روش قرار بدین و صادرات کنید ما خیلی از منابعمون رو به صورت خام فروشی عرضه می‌کنیم و این کاملاً بر خلاف منافع ما و محیط زیست هست همینطور که می‌دونین شیشه تو ایران صلاً قابل رقابت با دیگر جاها نیست یک لیوان شیشه‌ای قیمتش ۱۶۰ هزار تومنه در حالی که یک دست لیوان کاوه قیمتش نهایتاً ۹۰ هزار تومنه نبود تکنولوژی و کیفیت ون ما می‌تونیم چند میلیارد تن خاک کشورمان رو به چند قرون بدیم کشور همسایه تا بریزه تو دریا و ما پول بدیم که بریم از همون جا با چند برابر گرانتر از کشورمان لذت ببریم مصداق تا دلتون بخواد هست ما همه فروشنده منابع و تولیدات چین شدیم و بازار ما از بین رفته حتی اگر مسیر ترانزیت هند روسیه و ایران یک خط بشن باز هم نیاز داریم تا بنیادهای داخلی تقویت بشه

  • پاسخ داود

    ن اون میدونه تحریم ها برداشته بشه نفت مفت هم میره

    • پاسخ آرمان در پاسخ به داود

      تحریم اگه برداشته بشه که قیمت نفت کلی پایین میاد عزیز جان. اتفاقا داری بلعکس میگی

  • پاسخ کیوان

    مانفت میدیم.پول نمیگیریم.شده تهاتر..برنده این بازی چین هست..امریکاهم مبگه منم مفتی نفت میخوام و...حداقل ما۶۰۰ جنگنده از چین بجای نفت بگیریم..به ماهم نفری یک کلت بدین..بدرد میخوره...

    • پاسخ علی در پاسخ به کیوان

      تهاتر نیست . مبادله با یوان جبن انجام پیشه . همین الان عربستان هم معامله نفتی با روان انجام میده.. به جاش یوان چین دریافت میشه.‌این پول در بانک چینی بصورت اعتبار وجود داره و از محل اون میسه هر گونه که نیاز باشه خرج کرد . همبن سازوکار رو با اروپا و با یورو بصورت اینستکس قرار بود بعد شکست برجام انجام بشه ولی اروپایی ها درست حسابی همکاری نکردند

  • پاسخ مهندس

    مقدار هر بشکه 200لیتر هست و مقدار هر تن اب 1000 لیتر و مقدار هر تن نفت خام بخاطر چگالی 1100لیتر هست حالا شما چطوری حساب کردید که135میلیون تن برابر 10 میلیون بشکه میشه تو حساب کتاب ضعیف هستید از کجا معلومه که گزارشتون درست و صحیح باشه 😅

  • پاسخ ناصر

    هنوز جمله بندی رو بلد نیستیم .چقدر غلط املایی .بیشتر دقت کنید بعد از دیگران ایراد بگیرید.

  • پاسخ احسان

    دوستان چین و روسیه بخاطر منابع بارها به ایران خیانت کردند، این خرید نفت هن فقط بخاطر تحریم هاست و گرنه به هیچ وجه خواهان ما نیستند. هر موقع ایران و آمریکا پای میز میخوان به نتیجه برسند اینها مهربون میشن! بنظرم فقط بعنوان اهرم امتیاز برای آمریکا ارزش داره...

  • پاسخ هستی

    زیاد مسرور نباشید چین مفت خوری می کند. پس شادی ندارد.در این ۵۰ سال باید پالایشگاه ها طوری ساخته میشد که الان ما خام فروشی آن هم با نازلترین قیمت نمی‌داشتیم

امارفا - آمارگیر رایگان سایت