- ۱۶ دی ۱۴۰۳
- 3 نظر
- دانلود آهنگ جدید
بازگشت ال ۹۰ به ایران با چهرهای جدید+ تصاویر و قیمت
داچیا لوگان که در ایران با نام ال۹۰ محبوب شد، در بازارهای مختلفی تحت برند داچیا و رنو عرضه شد و محبوبیت زیادی پیدا کرد. بهاینترتیب نسلهای بعدی آن هم رونمایی شدند.
نسل سوم داچیا لوگان که به لطف طرح واردات جدید پا به خیابانهای کشور خواهد گذاشت، از سال ۲۰۲۰ وارد بازار شد. این سدان سایز کوچک از زبان جدید طراحی داچیا بهرهمند شده است. نسل جدید لوگان در مقایسه با سیمبل از فاصله محوری بیشتری برخوردار شده است. طراحی بخش جلو با جدیدترین زبان طراحی این شرکت هماهنگ شده اما بخش عقب همچنان به ریشههای اشاره دارد. استفاده از خطوط زینتی بیشتر، رینگهای کوچک، چراغهای بهروزشده جلو و عقب و شیب کمتر ستون C باعث شده تا چهره لوگان، مدرنتر به نظر برسد.
قیمت داچیا لوگان
این سدان خانوادگی جمعوجور در بازار جهانی در محدوده ۱۴ تا ۱۶ هزار دلار عرضه میشود. بهاینترتیب انتظار داریم که نسخه پایه آن با دنده دستی و پیشرانه ۶۵ اسب بخاری در محدوده ۱ تا ۱.۱۵ میلیارد تومان به فروش برسد درحالیکه قیمت نسخه ۹۰ اسب بخاری از مرز ۱.۲ میلیارد تومان هم عبور کند.
ال ۹۰ ایرانی چه فرقی با ال ۹۰ رنو دارد؟
جدیدترین نسخه این خودرو که برپایه پلتفرم CMF-B LS گروه رنو-نیسان توسعه پیدا کرده است، از جلوپنجره مدرنتر، رینگهای آلومینیومی و لوگوی جدید D دوگانه داچیا بهرهمند شده است. کابین این نسل از لوگان میزبان یک نمایشگر مرکزی، فرمان و ادوات بهروزشده اما آنالوگ است تا ماهیت اقتصادی خود را به مالک یادآوری کند.
مطالب پیشنهادی امروز :
- ایران ترکیه را دور زد
- نقشه خطرناک بایدن برای حمله امریکا به تاسیسات هستهای ایران
- فوری؛دستور آماده باش کامل ارتش اسرائیل صادر شد
- آمار وحشتناک زایمان زنان افغان در ایران + فیلم
- تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر کشور
- کارگران برای ساخت مسکن، زمین رایگان میگیرند
مشخصات فنی داچیا لوگان
جدیدترین نسخه داچیا لوگان از یک پیشرانه اقتصادی کوچک ۱ لیتری ۳ سیلندر استفاده میکند که در بازار نقاط مختلف جهان با دو خروجی متفاوت عرضه شده است. نسخه عادی این موتور توان تولید ۶۵ اسب متواضع بخار را دارد درحالیکه قدرت نسخه توربوشارژ آن به ۹۰ اسب بخار میرسد؛ رقمی که همچنان چشمگیر نیست. قدرت تولیدشده توسط این پیشرانه خطی از طریق یک جعبهدنده ۵ سرعتی دستی یا ۶ سرعتی خودکار به چرخهای جلو منتقل خواهد شد تا لوگان (بسته به نوع موتور) در عرض ۱۴ تا ۱۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
ابعاد و ظرفیت
این خودروی اقتصادی از یک صندوق عقب با حجم ۵۲۸ لیتری بهرهمند شده که میتواند نیاز هر خانوادهای را بهخوبی برطرف کند. البته کاربران میتوانند با تاکردن صندلیهای ردیف عقب، به فضای بیشتری دسترسی داشته باشند. از آنجا که لوگان جدید از یک موتور بسیار کوچک استفاده میکند و تنها ۱,۱۵۰ کیلوگرم وزن دارد، بهصورت ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر ۶ لیتر بنزین مصرف میکند.
نسخه جدید لوگان همچنان بهعنوان یکی از ارزانترین و دردسترسترین محصولات داچیا وارد خط تولید شده است؛ پس نمیتوان انتظار خاصی از آن داشت. این سدان اقتصادی درکنار بهرهمندی از یک موتور ضعیف اما کارراهانداز، از امکانات زیر بهرهمند شده است.
نمایشگر لمسی مرکزی مجهز به کنترل رسانه و اتصال به تلفنهوشمند
بهرهمندی از اپلکارپلی و مسیریاب در نسخههای آپشنال
۲، ۴ یا ۶ بلندگو (متغیر و بسته به نوع تریم)
کامپیوتر سفری با نمایشگر ۳.۵ اینچی کنار نشانگر سرعت
چراغهای LED
ترمز اضطراری خودکار
هشدار نقطه کور
دستیار پارک مجهز به سنسورهای عقب و جلو
دوربین دید عقب
دستیار حرکت در سربالایی
ترمزهای ضدقفل مجهز به سیستم توزیع نیرو
سیستم روشن/ خاموش پیشرانه در نسخه CVT
لطفا نظر خود را بنویسید
مهمترین عنصر که اقتصادی بودن یا نبودن را به ذهن متبادر میسازد کیفیت موتور ال نود است که درنسخه ایرانی بعید است رعایت شده باشد بهر حال امیدواریم قطعات پیشرانه ایرانی با متریال در حد تکنولوژی فرانسه وبا دقتهای تا مرتبه ۵هزارم در آن بکار رفته باشد نه درحد دقتهای ماشینهای تراش تبریز
اصلا وابدا با آل نود منتاژی نباید مقایسه کرد هم از نظر دوام و هم از نظر استحلاک
طراحی بسیار زیبا و دیدنی ،به روز اما اگر به مصرف سوخت و قدرت و شتاب ،با سرسیلندر تک سوپاپ بادامک دو طرفه ، سیستمی که دنیا را به تحسین خواهد کشید اجرا می شد حرفی در صنعت خودرو برای گفتن می زد؟(مخترع طرح)